Hoe los ik print foutmelding 482 op?

Om dit probleem te verhelpen kunt u onderstaande oplossingen proberen:

1. Herstart
    In veel gevallen is het probleem verholpen door de pc opnieuw op te starten. Dit zorgt er namelijk voor dat de printerdriver opnieuw gestart wordt. Vaak worden ‘printer problemen’ veroorzaakt door de driver die niet goed geladen is. Windows weet dan niet goed wat er met de printopdracht gedaan moet worden en geeft dan een error.

2. Meest recente printerdriver
    Zorg er voor dat u de meest recente printerdriver van uw printer installeert. Deze kunt u vinden op de website van uw printerfabrikant. Ook al is deze driver al geïnstalleerd raden wij toch aan de driver opnieuw te laden.

3. Printernaam in netwerk wijzigen
    Als u een printer gebruikt die niet rechtstreeks is aangesloten op de pc waarop u deze fout krijgt, maar in plaats daarvan aangesloten op een andere PC in een netwerk ... Controleer op spaties in het pad voor de printer, dit kan een probleem zijn, bijvoorbeeld:

'\\server\printer' is correct.
    '\\server\HP Printer' kan voor een foutmelding zorgen.
    '\\print server\Printer' kan ook voor een foutmelding zorgen.

Oplossing:
    Wijzig de naam van de printer en het pad zodat alle spaties uit de naam verwijderd zijn.

4. Papier problemen
    De printer is aangesloten op de computer en de Windows-stuurprogramma's zijn goed geïnstalleerd, maar de printer is uitgeschakeld of de stekker uit het stopcontact, heeft geen papier of het papier is vastgelopen.

5. Selecteer een andere printer
    In WinSalar kan per printopdracht een andere printer worden ingegeven, selecteer een andere printer voor de gekozen printopdracht.