Hoe exporteer ik naar Click & Claim?

U kunt een aangiftebestand voor de loonheffingen gebruiken om te exporteren naar Click & Claim. U kunt een aangifte die u reeds gedaan heeft, nogmaals aanmaken om dit te bewerkstelligen. Handel als volgt:

1. Ga naar menu 'beheer - programma-instellingen'.
  2. Op het tabblad 'WinSalar BAPI' geeft u aan dat het pakket bij loonaangifte altijd moet vragen via welke methode.
  3. Ga nu naar de werkgever, tabblad 'aangifte loonheffingen'.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de periode die u wilt exporteren, en kies voor 'origineel bestand opnieuw aanmaken'.
  5. Dit bestand kan worden opgeslagen op uw PC, en vervolgens in Click & Claim worden ingelezen.