Waarom is de knop 'Volgende' niet beschikbaar bij aangifte loonheffing?

Het kan voorkomen dat u tijdens de digitale aangifte loonheffing niet verder komt dan het instellingen scherm omdat de knop 'Volgende' grijs is en u hierop niet kunt klikken. Dit komt omdat u geen contactpersoon en telefoonnummer heeft ingevuld.

Contactpersoon en Telefoon niet ingevuld, knop 'Volgende' niet beschikbaar

Wanneer deze gegevens ingevuld zijn dan zal de knop 'Volgende' zwart worden en kunt u door met de digitale aangifte loonheffing.

Contactpersoon en Telefoon ingevuld, knop 'Volgende' beschikbaar