Hoe geef ik een aangifte Loonheffing vrij?

Het is niet in alle gevallen nodig om de Aangifte Loonheffingen vrij te geven. Klik hier voor de werkwijze om een Aangifte Loonheffingen nogmaals te versturen zonder vrij te geven.

Om de aangifte loonheffingen waarvaan het aangiftetijdvak nog open is vrij te geven gaat u naar het tabblad 'aangifte loonheffingen'. U selecteert de desbetreffende periode en klikt rechtsonder op vrijgeven. De aangifte is daadwerkelijk vrijgegeven nadat u op 'ok' of 'toepassen' heeft geklikt.

Om de Aangifte Loonheffingen van een reeds verlopen aangifteperiode vrij te geven voert u de volgende stappen uit.

1. Open het bedrijf op het tabblad 'Aangifte Loonheffingen'.
  2. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knoppen 'CTRL - ALT - V'.
  3. Voer het volgende wachtwoord in wat u van onze helpdesk hebt ontvangen
    Wanneer u nog geen wachtwoord heeft stuur dan een email naar onze helpdesk of vul het aanvraagformulier in.
  4. Bevestig het wachtwoord en dat u wilt vrijgeven, de aangifte is op dit moment nog niet vrijgegeven.
  5. Klik de eerst gedane aangifte aan en klik daarna op 'Vrijgeven'.
  6. Bevestig het vrijgeven en klik hierna op 'Toepassen'.