Hoe verwerk ik de prestatietoeslag en de voorliedentoeslag in combinatie met het tijdspaarfonds?

De 'Prestatietoeslag' en de 'Voorliedentoeslag' zijn voorgedefinieerd in het pakket bij een PIA werkgever. U kunt deze toevoegen via de knop 'Toevoegen' in het tabblad 'B/OB' van de werknemer. Deze vergoedingen hebben reeds een koppeling met het tijdspaarfonds. Hierdoor wordt er automatisch een storting gedaan zodra deze worden gebruikt.

De voorgedefinieerde 'Voorliedentoeslag' op tabblad 'B/OB' kan eveneens als basis worden gebruikt voor de Leermeestertoeslag.