Hoe gebruik ik TeamViewer?

In het helpdesk scherm, onder menu 'Help' - 'Helpdesk', kunt u een knop 'TeamViewer' vinden.

Hiermee kan 'TeamViewer' worden opgestart.

Dit is een applicatie die de helpdesk, op basis van uw uitdrukkelijke toestemming, in staat stelt mee te kijken op uw systeem.

Alleen in samenwerking met de helpdesk kan deze optie worden gebruikt, voor problemen die niet op een andere wijze opgelost kunnen worden.

Wanneer u het teamviewer programma niet kunt vinden op uw computer, klik dan hier om het programma te openen.