Hoe pas ik de printerinstellingen aan in het printplan?

U kunt de printerinstellingen voor het Printplan aanpassen via de printplandefinitie die u gebruikt.

1. Open uw Printplandefinitie via 'Printen' - 'Printplan'
  2. Dubbelklik op de naam van de definitie om deze te openen, of klik de naam eenmaal aan en klik daarna op 'Openen'

In het venster dat u dan krijgt te zien ziet u rechtsboven in de hoek de printernaam en een wit vierkantje.
Wanneer u dubbelklikt op de printernaam, of eenmaal klikt op het witte vierkantje,  zullen de printerinstellingen openen.

Hier kunt u een printer instellen die gebruikt zal worden bij het geselecteerde document.

Let op! U kunt per document afwijkende printerinstellingen maken. Zo kunt u bij de loonslip bijvoorbeeld printer 1 instellen, en bij de journaalpost printer 2.