Waarom worden er geen lijnen getoond op mijn printuitdraai?

Wanneer u via de printopties een document uitprint zijn de getoonde lijnen afhankelijk van 2 factoren.

1. De Resolutie-Instelling binnen WinSalar. Deze vindt u via Printen - Printopties - dubbelklikken op de printernaam - Resolutie.
    Via aanpassen en testen kunt u controleren of deze optie in combinatie met de gebruikte printer wel de lijnen toont via een andere resolutie-instelling.
  2. De printer zelf. Er is een groot scala aan printers in omloop en elke printer heeft zijn eigen instellingen en functies. Ook als u WinSalar verplaatst naar een netwerkschijf via een server dan is het mogelijk dat de printerinstellingen wijzigen.
    Naast de instellingen in de printopties van WinSalar gebruikt de printer ook een eigen assortiment aan instellingen. Hierbij bestaan zelfs instellingen die de gemaakte keuze in WinSalar kunnen negeren. Als het probleem blijft bestaan nadat u de resolutie-aanpassing van punt 1. heeft getest dan ligt het probleem binnen de printer en zijn instellingen. Door de verscheidenheid aan printers kan WinSalar hier geen ondersteuning voor bieden.