Wat is het WSI formaat?

Het WSI formaat staat voor WinSalar Import formaat. Het is het bestandsformaat waarin een export uit andere software moet voldoen, om in gelezen te kunnen worden in de WinSalar software.

Om gebruik te kunnen maken van het WSI formaat heeft u de Interface module nodig, in de Uitzendmodule zit de Interface module al inbegrepen maar ook is deze los verkrijgbaar.

Het tarief voor de module vindt u op onderstaande link:

Tarieven Modules

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via sales@salar.nl.