Kan ik gegevens importeren in WinSalar uit andere software?

Het is mogelijk om gegevens te importeren in WinSalar, hiervoor is de Interface module benodigd. Alle programma’s die het WinSalar-importformaat (‘wsi’) ondersteunen, kunnen met Interface gegevens naar WinSalar exporteren. Mogelijke toepassingen zijn tijdregistratiesystemen, personeelsinformatiesystemen en diverse bedrijfstakspecifieke pakketten. Iedere leverancier van software met overeenkomstige informatie wordt door ons uitgenodigd om het wsi-formaat te gaan ondersteunen. Ook voor maatwerkoplossingen is wsi vrij beschikbaar.

Voor meer informatie over de Interface module, kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via sales@salar.nl.