Positionering bij loonstrook foutief

De positionering is printerafhankelijk, en zou marginaal af kunnen wijken. In principe zou het zo moeten zijn dat de PDF altijd binnen de kaders van de loonstrook blijft die mee worden opgeslagen bij het aanmaken van het bestand. Is de positionering helemaal verkeerd, dat wil zeggen centimeters foutief, dan staat het papierformaat waarschijnlijk op "letter" in plaats van A4. Vooral als u gebruik maakt van een besturingssysteem met buitenlandse instellingen (bijvoorbeeld Amerikaans) is dit een mogelijkheid, omdat de printerdrivers dan standaard met formaat "letter" worden geïnstalleerd. WinSalar neemt deze instelling over.

U kunt in WinSalar deze instelling aanpassen via de print-instellingen (witte vierkantje direct naast de printernaam bij de printopties). Het kan nodig zijn de standaard instelling ook in de printerdriver te wijzigen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw printer of neem contact op met de printerproducent.