Opslaan loonstrook met achtergrond: kaders lopen over de tekst heen

Het is ons bekend dat het voorkomt dat achtergrondkaders over de tekst van de loonstrook heen lopen. Dit gebeurt voornamelijk bij het opslaan van de Express loonstrook.

Het probleem is printerafhankelijk. Wanneer u meerdere printers ter beschikking heeft dan kunt u proberen om vóór het aanmaken van het PDF-bestand even een andere printer te selecteren. Dit doet u middels aanpassen van de printerinstellingen (het icoontje direct naast de printernaam). Wanneer u hierop klikt kunt u een andere printer selecteren. Staat hier "standaard Windowsprinter" dan kan een andere printer worden geselecteerd door onder menu "printen" even "gebruik standaard Windowsprinter" uit te zetten (door er op te klikken).

Een andere mogelijkheid om de PDF toch te maken is om zonder achtergrond op te slaan. Dit kunt u regelen middels hetzelfde icoontje. U krijgt dan weliswaar geen achtergrond in het bestand maar het is wel een mogelijkheid om de loonstroken alsnog op te kunnen slaan.