Wat is het verschil tussen zonder of met achtergrond opslaan?

De optie om met achtergrond te schrijven, is te vinden door de instellingen voor de printuitdraai te openen. Dit doet u met het meest linkse icoontje naast de printernaam (het witte vierkantje).

Hier vindt u onder 'Bestand', bij 'Type' de optie 'Adobe PDF(Met achtergrond)(.pdf)'. Hiermee wordt ook de achtergrond, bij bijvoorbeeld het uitprinten van de voorbedrukte Classic loonslip, mee opgeslagen. Wanneer u gebruik maakt van voorbedrukte loonslips is dit dus niet aan te raden, daar deze al voorbedrukt zijn.