Hoe maak ik een digitaal PDF bestand van een van de printopties in WinSalar?

De mogelijkheid om een digitaal PDF bestand van een van de printopties te maken is in WinSalar aanwezig.

U vindt deze optie via “printen” -> printopties, vervolgens heeft u rechtsboven in het scherm vier icoontjes, het tweede icoontje van rechts is de optie: “Afdrukken naar Bestand (o.a. PDF)”. Wanneer u deze aanklikt (het icoontje blijft ingedrukt weergegeven.) en vervolgens kiest voor “printen”, zal u gevraagd worden een locatie aan te geven waar u het bestand wilt opslaan.

U kunt de PDF optie ook oproepen door met uw rechtermuisknop te klikken op de weergegeven printer