Hoe kan ik een nabetaling doen?

Wanneer u na het eigenlijke dienstverband nog een nabetaling wilt uitkeren, dient het volgende uitgevoerd te worden:

• Zorg dat de uitdienstdatum ingevoerd blijft staan in het tabblad 'stamgegevens' van de werknemer.
  • Open het tabblad 'periode' van de werknemer.
  • Selecteer de gewenste periode van uitbetaling.
  • Vink het vakje 'TP' bij periodeloon uit.
  • U dient NIET het vakje 'Deze periode geen verloning' aan te vinken. In dat geval wordt namelijk geen enkel component meer berekend, dus ook niet de gewenste nabetaling.
  • Vink het vakje 'Laatste loonberekening' aan.
  • Vervolgens vinkt u de vergoedingen, overige looncomponenten en/of uitbetalingen reserveringen aan die u als nabetaling wilt berekenen, en voert u de berekening uit.