Hoe kan ik de orginele printers tonen zonder de redirected printers?

Wanneer u in de printerlijst van de printopties meerdere malen uw printer ziet staan via de zogenaamde 'redirected' printers en u wilt alleen de originele printers tonen dan kunt u alsvolgt handelen.

U gaat naar 'Beheer' - 'Programma-instellingen' waarna u een vinkje zet voor de optie 'Alternatieve methode ophalen printerlijst (voor o.a. Citrix Omgeving)'. Hierna verdwijnen de redirects uit de printerlijst en ziet u alleen de originele printers staan.