Hoe verwijder ik alle berekeningen binnen een werkgever?

Via het menu 'Loonberekening' klikt u op 'Berekeningen terugzetten'. Hierna kiest u de optie 'Alle berekeningen verwijderen'.

U krijgt bij deze optie eveneens de keuze om de start tegoeden ook geheel te verwijderen.

Let op: Alle berekeningen zullen na het gebruik van deze optie verwijderd worden. Deze zijn niet meer terug te halen. De huidige situatie blijft wel behouden.

Dit houdt in dat alle gegevens die u op dit moment ingevoerd heeft staan op de tabbladen van de werknemer(en waar nog niet mee berekend is) behouden zullen blijven. Alle gegevens waarmee eerder een berekening is gedaan zullen worden verwijderd.

Voor het corrigeren van de berekeningen kunt u onze Helpcenter raadplegen.