Waar vind ik mijn pakketcode op het memberportaal?

U logt hiervoor in op het nieuwe memberportaal.

Na het inloggen kiest u selecteert WinSalar en haalt u direct de juiste pakketcode op.

Als SalarFusion en/of WinSalar gebruiker, heb je toegang tot het  memberportaal. Hier kun je o.a. WinSalar pakketgegevens opvragen, voorbedrukte salarisspecificaties bestellen, functionaliteiten voor SalarFusion managen en je gegevens (adres, facturen) inzien en wijzigen. Online training besteld? Ook die vind je in het memberportaal.

Heeft u geen login gegevens? Neem dan even contact met ons op via 040 25 11 333