Waar vind ik mijn pakketcode op het klantenportaal?

U logt hiervoor in op het nieuwe klantenportaal.

Na het inloggen kiest u selecteert WinSalar en haalt u direct de juiste pakketcode op.

Als geregistreerde hoofd gebruiker van SalarFusion en/of WinSalar , heb je toegang tot het klantenportaal. Hier kun je o.a. WinSalar pakketgegevens opvragen, voorbedrukte salarisspecificaties bestellen, functionaliteiten voor SalarFusion managen en je gegevens (adres, facturen) inzien en wijzigen. Online training besteld? Ook die vind je in het klantenportaal.

Heeft u geen login gegevens? Neem dan even contact met ons op via 040 25 11 333