Export groeperen per werknemer of per geselecteerde optie?

De selectie van de groepering heeft invloed op de opbouw van het export bestand:

Groeperen op werknemer: Per werknemer worden alle componenten getoond. De naam van de werknemer staat dan één keer in het bestand, met daaronder een uitsplitsing per component / item. Hierna volgt dan in het bestand de volgende werknemer.

Groeperen op geselecteerde optie: per looncomponent / vergoeding / reservering / dag-urenregistratie-item worden alle werknemers getoond. Per component worden dan alle werknemers onder elkaar gezet. Hierna in het bestand volgt dan de volgende component, vergoeding, etc.