Waarom krijg ik gegevens van niet van toepassing zijnde items?

De exportfunctie is voornamelijk bedoeld om met behulp van bijvoorbeeld formules in Excel, berekeningen te kunnen maken van het totale periodeloon, het totale loon voor een bepaalde vergoeding, etc. Om er voor te zorgen dat bij alle componenten of werknemers dezelfde formules kunnen worden gebruikt, is de opbouw per werknemer of component gelijk. Als een vergoeding bijvoorbeeld slechts bij één werknemer van toepassing is, wordt deze vergoeding toch bij elke werknemer getoond om de opbouw van het bestand per werknemer gelijk te houden.