Bij het versturen van de pensioenaangifte naar APG krijg ik een foutmelding over de verbinding

Deze melding wordt veroorzaakt door een blokkering op uw netwerk van bepaalde poorten die WinSalar gebruikt om de aangifte te versturen naar de APG Server.
In de melding hebben wij de poorten vermeld die uw systeembeheerder open dient te zetten zodat de aangifte verstuurd kan worden.

Dit is TCP poort 990

datapoorten
-32000 t/m 33000 (TCP)

De servernaam van APG: mft.apg.nl

Door deze poorten open te laten zetten door uw systeembeheerder geeft u WinSalar toestemming om de pensioenaangifte te versturen naar de server van APG