Bij het aanmaken van mijn aangifte wordt gevraagd om mijn Leveranciersnummer, waar kan ik deze vinden en invoeren?

Voor het achterhalen van uw leveranciersnummer kunt u inloggen op uw Selfservice Werkgevers Portal van APG. Meer informatie over het opzoeken van het leveranciersnummer op de portal vindt u hier.

Nadat u het nummer heeft gevonden kunt u dit invoeren in WinSalar. Open menu 'Beheer' - 'Gegevens licentiehouder' - tabblad 'Aansluitnummers' kan het nummer worden ingevoerd.