Hoe kan ik mijn aangifte loonheffingen overzichten uploaden naar SalarOnline?

Indien een werkgever gebruik maakt van SalarOnline, is het binnen WinSalar mogelijk om de aangifte loonheffingen direct te uploaden naar SalarOnline bij het aanmaken van de aangifte. Deze optie verschijnt tijdens de aangifte-wizard:

Na het aanmaken van de aangifte wordt in het rapport het uploaden naar SalarOnline bevestigd.

Het is ook mogelijk om het overzicht te uploaden wanneer er gebruik gemaakt wordt van de opties om een origineel overzicht of bestand opnieuw aan te maken

Kijk voor uitgebreide uitleg over 'Origineel bestand opnieuw aanmaken' in gerelateerd artikel.

De keuze om het overzicht aangifte loonheffingen te uploaden kan ook hier gekozen worden inmiddels van een vinkje bij desbetreffende optie:

Let op:
Het uploaden van correctieaangiftes geeft foutmeldingen in SalarOnline en wordt afgeraden. We zullen dit aanpassen met de volgens SalarOnline update.