Hoe geef ik een Pensioenaangifte TKP/Syntrus Achmea/UPA vrij?

Onderstaande methode is voor het vrijgeven van aangiftes van TKP, Syntrus Achmea en UPA.

Om de Pensioenaangifte vrij te geven voert u de volgende stappen uit.

1. Open het bedrijf op het tabblad 'Aangiftes'.
  2. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knoppen 'CTRL - ALT - V'.
  3. Voer het volgende wachtwoord in wat u van onze helpdesk hebt ontvangen
    Wanneer u nog geen wachtwoord heeft stuur dan een email naar onze helpdesk of vul het aanvraagformulier in.
  4. Bevestig het wachtwoord en dat u wilt vrijgeven, de aangifte is op dit moment nog niet vrijgegeven.
  5. Klik de aangifte aan die u wilt vrijgeven en klik daarna op 'Vrijgeven'.
    Let op: Alle aangiften na de geselecteerde aangifte worden vrijgegeven.
  6. Bevestig het vrijgeven en klik hierna op 'Toepassen'.

Na het uitvoeren van deze stappen kunt u opnieuw de aangifte inzenden.