Hoe geef ik een pensioenaangifte vrij?

Tijdvak is nog niet gesloten
Om de pensioenaangifte, waarvan het aangiftetijdvak nog open is vrij te geven, gaat u naar het tabblad 'Aangiftes'. U selecteert de desbetreffende periode en klikt rechtsonder op 'Vrijgeven'. De aangifte is daadwerkelijk vrijgegeven nadat u op 'OK' of 'Toepassen' heeft geklikt.

Tijdvak is gesloten
Om de pensioenaangifte van een reeds gesloten aangiftetijdvak vrij te geven, voert u de volgende stappen uit.

• Open de werkgever op het tabblad 'Aangiftes'.
  • Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knoppen 'CTRL - ALT - V'.
  • Voer het wachtwoord in wat u van onze helpdesk hebt ontvangen
    Wanneer u nog geen wachtwoord heeft, stuur dan een email naar onze helpdesk of vul het aanvraagformulier in.
  • Bevestig het wachtwoord en dat u wilt vrijgeven.
    Let op! De aangifte is op dit moment nog niet vrijgegeven.
  • Klik de aangifte aan die u wilt vrijgeven en klik daarna op 'Vrijgeven'.
    Let op: Alle aangiften na de geselecteerde aangifte worden vrijgegeven.
  • Bevestig het vrijgeven en klik hierna op 'Toepassen'.

Na het uitvoeren van deze stappen kunt u opnieuw de pensioenaangifte aanmaken en inzenden.