Wat te doen bij foutmelding '999 - Toegang is geweigerd'?

De volgende fout treedt op:

999 Het doel van een aanroep heeft een uitzondering veroorzaakt.   --> Toegang is geweigerd

Als u deze foutmelding bij verzending krijgt, dan probeert u te verzenden met een ongeldige combinatie van Klantcode en Authenticatiecode. Ga naar het menu 'Bestand' - 'Instellingen' - 'Salar Nederland' en controleer of de Klantcode en Authenticatiecode juist zijn.

Blijft u problemen houden, neem dan contact op met onze administratie via administratie@salar.nl