Hoe verwijder ik een administratie uit BAPI?

Een administratie wordt automatisch verwijderd uit BAPI zodra alle loonaangiftes van deze administratie worden verwijderd.

U kunt een loonaangifte uit BAPI verwijderen door de betreffende administratie te selecteren. Hierna klikt u met de rechtermuisknop op de aangifte en kiest u 'Verwijder'.

Om alle aangiftes tegelijkertijd te verwijderen opent u de map van LoonSOMBapi op uw computer. Hierna gaat u naar de map 'BapiMail'. De aangiftes van betreffende administratie staan in de mappen BoxOut(Postvak UIT), BoxSend(Postvak Verzonden) en BoxRetour(Postvak Retour).

Op basis van het loonheffingennummer kunt u deze aangiftes selecteren. Om meerdere aangiftes tegelijkertijd te selecteren binnen de map op uw computer doet u het volgende:

Meerdere aangiftes onder elkaar:

• Klik eenmaal met de linkermuisknop op de bovenste aangifte
  • Houdt hierna de 'SHIFT' toets ingedrukt op het toetsenbord
  • Terwijl u de 'SHIFT' toets heeft ingedrukt klikt u met de linkermuisknop op de onderste aangifte
  • Hierna worden alle tussenliggende aangiftes ook geselecteerd. Deze kunt u verwijderen met de toets 'Delete' op het toetsenbord

Meerdere aangiftes die op verschillende plaatsen in de map staan:

• Klik eenmaal met de linkermuisknop op de eerste aangifte
  • Houdt hierna de 'CTRL' toets ingedrukt op het toetsenbord
  • Terwijl u de 'CTRL' toets heeft ingedrukt klikt u met de linkermuisknop alle aangiftes aan die u wilt verwijderen
  • De aangiftes kunt u verwijderen met de toets 'Delete' op het toetsenbord