Problemen met SalarOnline

Indien u problemen ervaart met het werken met SalarOnline zullen wij uiteraard proberen deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. U kunt ons daarbij helpen met aan aantal zaken:

• Uw klantnummer.
  • Schakel de helpdesk loginfunctie in zodat wij op uw SalarOnline pagina kunnen inloggen. ('Gebruiker'- 'Onderhoud'- 'Instellingen')
  • Geef duidelijk aan welke werkgever(s)/werknemer(s) het betreft
  • Heeft uw vraag met het niet ontvangen van e-mails te maken, dan kunt u dit ook controleren in uw maillog. ('Gebruiker'- 'Onderhoud'- 'Maillog')