Problemen met SalarOnline

Indien u problemen ervaart met het werken met SalarOnline zullen wij uiteraard proberen deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. U kunt ons daarbij helpen met aan aantal zaken:

• Uw klantnummer.
  • Schakel de helpdesk login functie in zodat wij op uw SalarOnline pagina kunnen inloggen. (Gebruiker-onderhoud-instellingen)
  • Geef duidelijk aan welke werkgever(s)/werknemer(s) het betreft
  • Heeft uw vraag met het niet ontvangen van emails te maken, dan kunt u dit ook controleren in uw maillog. (Gebruiker-onderhoud-maillog)

Deze gegevens kunt u per mailen naar helpdesk