Gebruiker is al ingelogd in WinSalar

Wanneer u WinSalar probeert op te starten kan het voorkomen dat u de volgende melding krijgt te zien:

De volgende oorzaken zijn te benoemen:

• Dit kan betekenen dat u werkt met een multi-user versie van WinSalar en dat de gebruikersnaam waarmee u probeert in te loggen al ingelogd is. Als u er echter van bent overtuigd dat dit niet het geval is, of u maakt geen gebruik van de multi-user versie, dan kan het zijn dat er een tijdelijk bestand niet is verwijderd bij het afsluiten van WinSalar. Om weer in te kunnen loggen kunt u dit bestand handmatig verwijderen. De naam van het bestand is 'Wsgb1.WSR'* en u vindt dit bestand in de map '\SALAR Nederland\WinSalar 20xx\databases'.

*Het getal in de naam van het tijdelijke bestand kan afwijken van het bovenstaande. Hier zou dus ook Wsgb2.WSR of Wsgb3.WSR kunnen staan.

• Zijn er genoeg rechten toegekend aan uw account op Windows? Wanneer WinSalar wordt geopend probeert het pakket specifieke bestanden te openen zoals de reg.mdb en de reg.ldb. Wanneer u als Windows-gebruiker niet genoeg rechten toegekend heeft gekregen op de WinSalar map kan dit de oorzaak zijn van de melding. Neem in dat geval contact op met uw systeembeheerder om deze rechten toegekend te krijgen.
  • Blijft het probleem voorkomen nadat u bovenstaande heeft gecontroleerd? Stuur ons dan een ticket.