Wat betekenen de pictogrammen in Winsalar?

Hieronder vindt u uitleg over de pictogrammen in het hoofdscherm van WinSalar, door op de afbeeldingen te klikken worden het onderwerp geopend:

De Backup / Restore- procedure wordt opgestart.

Het SalarOnline scherm wordt geopend.

Een Tabel aanmaken en / of aanpassen.

De Printopties worden geopend.

Het printplan wordt geopend.

Het maken van een proforma berekening wordt opgestart.

Het maken van een loonberekening wordt opgestart.

Het dashboard met daarin meldingen vanuit de HRM en agenda tabbladen, alsmede actuele informatie  van onze website, wordt opgestart.

De Verzuimregistratie wordt opgestart.

Wordt alleen weergegeven indien u beschikt over de artiestenmodule. De "artiesten berekening" wordt opgestart.

Het scherm voor digitale aangifte loonheffingen wordt geopend.

De Helpdesk wordt gestart.

Icons-Land-Vista-People-Occupations-Technical-Support-Representative-Male-Light_32x32x8b.ico De ondersteuningswebsite http://support.salar.nl/ wordt geopend.

Wordt alleen weergegeven indien WinSalar BAPI op uw computer is geïnstalleerd. Het programma WinSalar BAPI wordt opgestart.

Wordt alleen weergegeven indien Snelstart op uw computer is geïnstalleerd. Het programma Snelstart wordt opgestart.