Werkt WinSalar op een Mac?

WinSalar is, zoals de naam al aangeeft, ontwikkeld voor Windows. Als u met een Apple ('Mac') computer met WinSalar wilt werken, kan dat door een programma te installeren dat Windows simuleert. In dat geval werkt WinSalar ook op een Mac probleemloos en snel. Er zijn meerdere programma's die dit mogelijk maken. Voorbeelden zijn CrossOver, VMWare Fusion en Paralell desktop.

Het nieuwe pakket, SalarFusion, werkt in de cloud en is geschikt voor gebruik op alle platform en browsers.
Wanneer u met een Mac werkt en gebruikt wilt maken van SalarFusion, neem dan contact op met onze Sales afdeling.