Bij het downloaden van WinSalar krijg ik een beveiligingswaarschuwing, wat nu?

Wanneer u WinSalar gaat downloaden en installeren vanaf het klantenportaal kan het voorkomen dat uw browser of Windows een standaard beveiligingsmelding weergeeft.

Dit is niets meer dan Windows of de browser die het bestand niet herkent en daarom krijgt u hier een waarschuwing van.
Zoals bij alle jaargangen kunnen wij garanderen dat er geen problemen of schadelijke gevolgen zullen zijn voor uw computer bij het installeren
van WinSalar.

Om verder te gaan met de installatie kunt u in Windows of uw browser de knop 'Uitvoeren'(of soortgelijke) gebruiken om verder te gaan met
het installatieproces.