Hoe stel ik een wachtwoord in op WinSalar?

WinSalar kan beveiligd worden door middel van een wachtwoord, dit wachtwoord dient elke keer ingegeven te worden voordat WinSalar kan worden opgestart. Als u een wachtwoord heeft ingevoerd zal als gebruikernaam "beheerder" op het scherm staan. Hieronder kunt u dan uw wachtwoord intikken.

Volg onderstaande stappen om een wachtwoord in te stellen:

• Klik op menu 'Beheer'
  • Selecteer de optie 'Programma instellingen'
  • Open het tabblad 'Login'
  • Vink 'Login Wachtwoord gebruiken' aan
  • Geef vervolgens bij 'Nieuw wachtwoord' het wachtwoord in
  • Voor een controle van het zojuist ingegeven wachtwoord dient dit te worden herhaald bij 'Bevestig nieuw wachtwoord'

Wanneer u het gebruik van een wachtwoord ongedaan wilt maken volgt u de onderstaande stappen:

• Klik op menu 'Beheer'
  • Selecteer de optie 'Programma instellingen'
  • Open het tabblad 'Login'
  • Vul het wachtwoord in dat u reeds gebruikt
  • Laat de regels 'Nieuw Wachtwoord' en 'Bevestig Nieuw Wachtwoord' leeg en haal het vinkje weg bij 'Login Wachtwoord gebruiken'

Mocht u uw wachtwoord kwijt en/of vergeten zijn waardoor u niet meer in kunt loggen op WinSalar stuur dan een e-mail naar helpdesk@salar.nl . Wij sturen u hierna de instructies om het wachtwoord alsnog te wijzigen en in te kunnen loggen.