Hoe kopieer ik een werknemer van een werkgever naar een andere werkgever?

Het is mogelijk werknemers van een werkgever te kopiëren naar een andere werkgever binnen uw administratie. Om dit te doen volgt u de volgende stappen:

1. Selecteer de werknemers die u wilt kopiëren

• Als u een aaneengesloten groep werknemers wilt selecteren, klikt u op de eerste werknemer en klikt u daarna, terwijl u Shift ingedrukt houdt, op de laatste werknemer.
  • Als u een niet-aaneengesloten groep werknemers wilt selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op iedere gewenste werknemer klikt.

2. Kies in het menu 'Beheer' voor 'Kopieer werknemer(s) naar werkgever(s)'
Notitie: Sinds WinSalar 2017 is het ook mogelijk om met de rechtermuisknop op een werknemer(selectie) te klikken en te kiezen voor de optie "kopiëren naar werkgever".

3. Dubbelklik op de werkgever naar keuze (Bij de multiuser/netwerk versie van WinSalar zullen alleen werkgevers zichtbaar zijn die in gebruik zijn genomen).

4. Bevestig uw keuze en de werknemer zal naar de door u geselecteerde werkgever worden gekopieerd.

Denk eraan dat de gegevens één op één zijn overgenomen uit de oude werkgever. Het is waarschijnlijk nodig gegevens aan te passen voordat u kunt beginnen met berekenen.