Hoe maak ik in WinSalar een Audit bestand aan met de extensie '.xas'?

U kunt een Auditfile aanmaken via menu 'Digitaal' - 'Belastingdienst' - 'Auditfile Salaris', hierna volgt u de stappen op het scherm.

In oudere versies van WinSalar worden de Auditfile bestanden geschreven als XML bestand.

Om deze bestanden naar een XAS bestandsformaat om te zetten past u de extensie '.xml' aan naar '.xas'. Hierna kunnen deze gebruikt worden.

Indien u een auditfile nodig heeft van 2008 of ouder kunt u contact opnemen met de helpdesk.