Waar is het venster dat ik probeer te openen?

Wanneer een geopend venster binnen WinSalar niet wordt getoond staat dit in de meeste gevallen buiten beeld.

Om het venster binnen beeld te krijgen handelt u als volgt:

• Open allereerst het venster. Het zal buiten beeld worden getoond, maar op deze manier staat het wel geselecteerd binnen het pakket.
  • Druk de volgende toetsen na elkaar (niet tegelijkertijd) in op het toetsenbord: 'Alt - Spatie - r - Pijltje naar links'.
    Let op: Bij een Engelstalige windows dient u de "m" van move te gebruiken in plaats van de "r" van verplaatsen.
  • Nu kunt u zonder een muisknop in te drukken de muis bewegen over het scherm totdat het venster binnen beeld komt. Om het venster vast te zetten klikt u eenmaal met de linkermuisknop.

Wanneer u hierna het venster sluit zal deze instelling weer opgeslagen worden, zodat het bij opnieuw openen juist getoond wordt.

Vanaf WinSalar 2018 is de optie toegevoegd om het scherm terug te krijgen.
Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knoppen 'CTRL - ALT - R'.
Bevestig de melding die u krijgt, de posities van de schermen zijn nu gereset.