Hoe pas ik de grondslag voor een premie aan?

Om de grondslag van een premie aan te passen, gaat u naar menu 'Tabellen/LJP' - 'selecteren tabel'. Open de desbetreffende tabel, en dubbelklik de premie. Op het tabblad 'Instellingen', ziet u vervolgens aan de rechterkant de aangemaakte looncomponenten, vergoedingen en reserveringen. U heeft hier de optie op deze onderdelen aan te vinken. Kiest u voor aanvinken onder "Uitb." dan worden deze componenten bij uitbetaling in de grondslag meegenomen. Kiest u voor aanvinken onder "Inc." dan maakt de opbouw van dit component elke periode deel uit van de grondslag.

Indien er al berekend is met andere grondslaginstellingen, zal de berekening teruggezet en opnieuw berekend moeten worden.

Berekeningen corrigeren met behoud van invoer.