Waarom krijg ik de melding 'Geen geldige Belastingdienst authenticatie/vertrouwelijkheid'?

U krijgt deze melding omdat de Belastingdienst BAPI certificaten zijn verlopen. U klikt bij deze melding op 'Ja'. De certificaten worden dan automatisch vernieuwd.

U kunt ook voordat de melding getoond wordt de certificaten zelf bijwerken, door in BAPI naar het menu "Certificaten" te gaan en vervolgens te klikken op de optie 'bijwerken belastingdienstcertificaten'