Hoe lever ik mijn aangifte digitaal aan bij APG?

Om de aanlevering te starten gaat u naar het menu 'Digitaal', 'Opgave aan...' en vervolgens kiest u voor 'APG (Bouw) [LPG]' of 'APG (Schoonmaak) [LPG]'.

Kies eerst de soort verloning die de werkgever hanteert

Kies de aan te leveren werkgever

Selecteer de aan te leveren periode.

Vul in het instellingen scherm het aansluitnummer in, deze kunt u ook invoeren bij gegevens licentiehouder.

Wanneer alle instellingen correct zijn, vink de optie 'Aanmaken met deze opties' aan en klik 'Voltooien'. De aangifte wordt nu automatisch naar APG verstuurd.