Kan ik voor meerdere of alle werknemers tegelijk vakantiegeld uitbetalen aanvinken?

Dit kan bij de werkgever in tabblad reserveringen. Klik 1x op de reservering en vervolgens op de knop 'uitbetalen'. U krijgt nu de mogelijkheid om een periode te selecteren. Selecteer de periode waarin u vakantiegeld gaat uitkeren, en vink de juiste werknemers aan. Als u alle werknemers aan wilt vinken klikt u op de knop 'selecteer'. Bij de werknemers zal het vakantiegeld in de geselecteerde periode 'uitbetalen' automatisch worden aangevinkt.

U heeft ook de mogelijkheid om voor nieuwe werknemers een standaard uitbetaalperiode te kiezen. Klik 1x op de reservering en vervolgens op de knop 'aanpassen'. Onder in het scherm kunt u de periode selecteren waarin bij nieuw aan te maken werknemers automatisch het vakantiegeld zal worden uitbetaald. Met deze optie kunt u dus niet voor bestaande werknemers de uitbetaalperiode kiezen.