Hoe kan ik ervoor kiezen de opbouw van de periode waarin ik een reservering uitbetaal mee te nemen?

Op werkgeverniveau kan in tabblad reserveringen aangegeven worden of de reservering Inclusief of Exclusief moet worden uitbetaald. Klik 1x op de reservering en vervolgens op de knop 'aanpassen'. In de rubriek 'bij uitbetalen' kunt u de keuze maken.

Inclusief:  betekent dat de opbouw over de te berekenen periode nog wordt meegenomen in de uitbetaling.
Exclusief:  betekent dat de opbouw over de te berekenen periode niet wordt meegenomen in de uitbetaling.