Waarom krijg ik printer error 484?

Wanneer deze melding op het scherm verschijnt geeft de printer een storingsmelding aan. Deze houdt in dat de connectie tussen de printer en het betreffende programma verbroken is.

Wanneer de foutmelding verschijnt kunt u als volgt handelen:

1. Herstart zowel de PC als de printer waarna u opnieuw probeert te printen.
  2. De 2e oorzaak van de foutmelding ligt binnen de printerdriver. Installeer de printerdriver opnieuw en probeer hierna nogmaals een nieuwe uitdraai te printen.

De bovenstaande stappen gelden ook als de foutmelding naar voren komt bij het genereren van een PDF bestand uit WinSalar. Het pakket maakt namelijk gebruik van de printerdrivers bij het aanmaken van deze bestanden.