Hoe kan ik een logo op de loonslip afdrukken?

Om een logo op de loonslip af te drukken volgt u de onderstaande stappen

• Open de werkgever op tabblad 'Instellingen'. Hier voegt u via de knop 'Toevoegen' het logo toe aan WinSalar
  • Ga naar Printen - Printopties - Werknemer, en selecteer de Express loonslip (dit is de loonstrook waar het logo op kan worden getoond)
  • Wanneer u hierna de loonslip afdrukt verschijnt het logo op de strook

Het toe te voegen logo heeft de volgende dimensies:

• Op de loonstrook wordt het logo getoond met een grootte van 47 x 74 mm
  • De resolutie van het logo is afhankelijk van de scherpte en het contrast van de afbeelding die u hiervoor toevoegt. Hier zijn geen vaste waarden aan verbonden.
  • Mocht u de afbeelding van het logo te groot vinden op de strook dan kunt u om de afbeelding een wit kader plaatsen in een programma (zoals Paint) zodat de totale afbeelding wordt verkleind op de loonstrook