Kan ik PDF bestanden opslaan op een standaard locatie?

Vanaf update 2014.04 is het mogelijk een standaard locatie op te geven waar u uw PDF bestanden kunt opslaan.
De hieronder beschreven uitleg geldt voor het opslaan van PDF bestanden zonder bestandsformaat.

Deze standaard locatie dient u per printoptie aan te geven. Selecteer dat u de printoptie wilt opslaan als pdf zoals aangegeven bij nummer 2.

Wanneer u dubbelklikt op de printernaam of op het witte vlakje, zoals aangegeven met nummer 1, dan wordt voor deze printoptie de printerinstelling geopend.
Hier kunt u aangeven met welke op locatie de PDF moet worden opgeslagen. Er zijn 2 mogelijke locatie die geselecteerd kunnen worden.

1. Opslaan op de laatst geopende locatie

Wanneer u kiest voor 'Laatste locatie', dan wordt er tijdens het selecteren van 'schrijf huidige werknemer' of 'schrijf alle werknemers' een venster geopend waar u het PDF bestand kunt opslaan. De locatie die u hier ziet is de laatste locatie die geopend is in een willekeurig programma van Windows.

2. Opslaan op vaste locatie

U kunt er ook voor kiezen om het PDF bestand op te slaan op een door u aangegeven locatie. Selecteer hiervoor in de printopties 'Vaste locatie', vervolgens kunt u de locatie selecteren met de knop '..'.

Wanneer u nu op de knop 'schrijf huidige werknemer' of 'schrijf alle werknemers'  klikt, dan wordt er een venster geopend waar u het bestand kunt opslaan op de door u gekozen locatie.