Hoe open ik de formaat-editor?

U kunt de bestandsnamen voor opgeslagen PDF-bestanden instellen via de formaat-editor. Om de formaat-editor te openen volgt u de volgende stappen:

U gaat naar het menu 'printen-printopties'

1. Activeer de optie 'Afdrukken naar bestand'
  2. Klik op de 'Printerinstellingen' knop

Het venster voor de printerinstellingen zal worden getoond. Onder in dit venster zult u het volgende veld zien:

1. Plaats een vinkje bij 'Formaat'
  2. Klik op de knop aan het einde van de regel om de formaat-editor te openen

In het venster dat dan verschijnt kunt u de gewenste bestandsnaam instellen.