Hoe pas ik de opmaak van een veldnaam aan?

Wanneer u in de lijst met velden kiest voor een wildcard zult u zien dat er opties verschijnen in het vak met de titel 'Opmaak'.

De opties die u in het 'Opmaak' vak krijgt te zien hangen samen met het veld dat u selecteert in het linkervak. Kiest u voor een veld zoals bijvoorbeeld 'WerknemerNaam' dan zullen er in het 'Opmaak' vak opties worden getoond die betrekking hebben op een tekstveld i.p.v. een datum zoals in dit voorbeeld.

Nadat u heeft geklikt op één van de beschikbare opmaakmogelijkheden ziet u dat het voorbeeldveld direct boven het opmaakvak wordt bijgewerkt gebaseerd op uw keuze. Tevens wordt hierboven weer een voorbeeld gegeven van hoe de wildcard eruit komt te zien. Het is mogelijk om het formaat te wijzigen nadat u een wildcard heeft toegevoegd aan de formaatregel boven in het venster. Om dit te doen klikt u met uw muisaanwijzer eenmaal op een veld in de regel dat u wilt aanpassen. Daarna kunt u weer kiezen voor een opmaak.

Klik op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan.