Wat is het dashboard?

Het dashboard bestaat uit twee delen. In het bovenste gedeelte ziet u, mits u een internetverbinding heeft, drie schermen waarin wordt gelinkt naar onze website. Deze kunnen door SALAR Nederland gebruikt worden om aankondigingen of nieuws te presenteren. Deze schermen kunnen door ons bijgewerkt worden zonder dat u een update laadt, omdat de aanpassingen hiervoor op de website worden gedaan.

Wanneer u geen internetverbinding heeft, wordt er een melding getoond. U kunt de websiteverbinding ook standaard uitzetten middels menu ‘Beheer’ – ‘programma-instellingen’ – ‘algemeen’ – internetpagina laden in dashboard.

Het onderste deel van het scherm is gereserveerd voor de meldingen die aangemaakt zijn in tabblad 'HRM' werknemer, en tabblad 'Agenda' op werkgever- en werknemersniveau.

Het is op dit moment niet mogelijk om zowel WinSalar als het dashboard tegelijk te gebruiken. Om WinSalar te kunnen benaderen moet dus eerst het dashboard worden afgesloten.

Het dashboard wordt standaard geopend wanneer u WinSalar opstart. De optie is, indien gewenst, te deactiveren via menu 'beheer' - 'programma-instellingen' - 'algemeen'.

Ook is het dashboard tijdens het gebruik van WinSalar altijd te openen via het menu 'Extra'.