Waarom krijg ik de melding BAPI is al geopend?

Het kan voorkomen dat BAPI door bijvoorbeeld het onjuist afsluiten van de computer de sessie niet vrijgeeft en de laatste gebruiker ingelogd houdt. Wanneer u dan probeert om BAPI op te starten zult u de volgende melding krijgen:

Om dit te verhelpen kunt u het bestand 'LoonSOMBapi.mu' verwijderen. Dit bestand is te vinden in de installatiemap van BAPI. Als u niet weet waar deze map is te vinden, klik dan met uw rechtermuisknop op uw BAPIicoontje en kies voor 'Eigenschappen'. Via deze weg kunt u de locatie vinden. Mocht het zo zijn dat hier geen 'LoonSOMBapi.mu' bestand te vinden is, zoek dan naar een map genaamd 'BapiData' in uw Windows documentenmap.