Hoe doe ik aangifte aan StiPP?

Om periodiek aangifte te doen aan StiPP kiest u in het menu ‘Digitaal’ voor ‘Opgave aan.. – StiPP’

Selecteer de werkgever en klik op ‘Volgende’

Selecteer de aan te leveren periode:

Bij contactpersoon, telefoon en e-mail heeft u de keuze uw gegevens in te vullen. Deze worden gebruikt door StiPP om eventuele foutmeldingen naar te versturen. Deze gegevens worden uit het tabblad “StiPP” van de Gegevens licentiehouder gehaald.

De optie ‘Print overzicht voor controle’ print een overzicht van de aangifte uit.

Afsluitend staan alle gekozen opties nogmaals samengevat en kunt u via ‘Aanmaken met deze opties’ en ‘Voltooien’ het aangiftebestand aanmaken.

Nadat u op ‘Voltooien’ hebt geklikt, dient u de map te selecteren waar u het bestand wilt opslaan.

Nadat het opslaan is afgerond zult u het bestand per e-mail naar StiPP moeten sturen. WinSalar stuurt geen gegevens rechtstreeks naar StiPP.