Hoe kan ik controleren of mijn pensioenaangifte verstuurd is?

De onderstaande instructies gelden voor TKP Detailhandel Pensioenaangifte, Syntrus Achmea Pensioenaangifte, APG Schoonmaak en APG Bouw

Wanneer het pakket de pensioenaangifte verstuurt, maakt het contact met de server van de betreffende pensioenaanleveraar.

Om te controleren of uw aangifte is verstuurd, raadpleegt u het tabblad 'Aangiftes' van de werkgever. Wanneer er een volgnummer achter een periode vermeld staat is de aangifte aangemaakt.

Voor meer gedetailleerde informatie handelt u als volgt.

• Klik met de rechtermuisknop op de periode die is aangeleverd.
  • Kies voor 'Toon Informatie'
  • Onder deze optie staat o.a. de datum en tijd dat WinSalar de aangifte verstuurd heeft. Eveneens staat hier de datum en tijd wanneer de server een ontvangstbericht heeft verstuurd.

Let op: Dat een aangifte verstuurd is geeft geen garantie dat deze ook ontvangen is.